Проблематика клієнтського рендерингу в сучасній всесвітній мережі. - Насенок, Кирило; Войцеховська, Марія (Технічні науки та технології, 2024)
Стаття надає огляд сучасних проблем клієнтського рендерингу та їхній вплив на всесвітню мережу. Описані та згруповані основні проблеми, які з’являються при використанні клієнтського рендерингу. Зокрема, описано вплив клієнтського рендерингу на час завантаження та розмір вебсторінок, проблеми з пошуком через пошукові системи, а також вразливості, які існують у безпеці додатків із клієнтським рендерингом. Стаття включає аналіз можливостей вирішення цих проблем та оптимізації роботи всесвітньої павутини