Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю - Губа, Світлана; Болгова, Наталія; Демидова, Євгенія; Губа, Олександр (Технічні науки та технології, 2025)
У статті представлено етапи проєктування рецептури суміші для приготування протеїнових коктейлів. Основною метою дослідження є розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю за рахунок збагачення вторинних молочних продуктів інгредієнтами-носіями біологічно цінних компонентів. У результаті проведених досліджень було розроблено проєкти рецептур, досліджено ступінь впливу внесених інгредієнтів на органолептичні показники та на терміни зберігання.