ГРАНИЧНО ДОПУСТИМИЙ ЗАЗОР У СПРЯЖЕННІ ЗУБЦІВ ЗУБЧАСТОГО ЗАЧЕПЛЕННЯ - Хоменко, І. М. (Технічні науки та технології, 2016)
У роботі наведено метод розрахунку гранично допустимого зазору у спряженні зубців зубчастого зачеплення.