ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЦЕСУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ СУДНОВИХ КОМПЛЕКСІВ - Богом’я, В. І. (Технічні науки та технології, 2016)
Наведено формалізований опис процесу технічного обслуговування і ремонту об’єктів суднових комплексів та їх складових у вигляді регенеруючого процесу відновлення. На підставі формалізації розроблено математичну модель процесу експлуатації водних транспортних засобів, що дозволяє отримати кінцеві аналітичні вирази для розрахунків необхідних показників ефективності процесу, що досліджується.