3D- МОДЕЛЮВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ, ПРОЦЕСУ ЗНЯТТЯ ПРИПУСКУ ТА ФОРМОУТВОРЕННЯ ПІД ЧАС ШЛІФУВАННЯ ЗІ СХРЕЩЕНИМИ ОСЯМИ ТОРОВОЇ ПОВЕРХНІ КРУГА - Кальченко, В. І.; Слєднікова, О. С.; Кальченко, Д. В. (Технічні науки та технології, 2016)
Запропоновано трьохмірне геометричне моделювання інструментів, зняття припуску та формоутворення торових поверхонь. Шліфування деталі виконується профільованим шліфувальним крусом зі схрещеними осями його та деталі. Досліджено вплив кута повороту інструменту та точність формоутворення у розроблених способах оброблення увігнутих поверхонь деталей.