ЗАСОБИ ІМІТАЦІЙНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ДЛЯ НАВЧАННЯ, ЯКІ ҐРУНТУЮТЬСЯ НА МОВІ GPSS - Томашевський, В. М.; Нехай, В. В. (Технічні науки та технології, 2016)
Проведено аналіз засобів імітаційного моделювання, які ґрунтуються на мові GPSS. Показано переваги та недоліки мови GPSS і доцільність використання її для навчання та швидкої побудови імітаційних моделей.