СПОСІБ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ЕКСПЕРТНОГО ОЦІНЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК - Корнієнко, І. В. (Технічні науки та технології, 2016)
Розглянуто проблему автоматизації експертного оцінювання земельних ділянок. Запропоновано механізм та математичний апарат для автоматизованої системи експертного оцінювання земель.