СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОПОГРАФІЧНИХ ПЛАНШЕТІВ - Корнієнко, Ігор Валентинович; Розумець, Володимир Валерійович (Технічні науки та технології, 2017)
Розглянуто проблему оцінювання якості розроблюваних топографічних планшетів. Запропоновано систему оцінювання топографічних планшетів за сукупністю часткових кількісних та якісних показників якості.