ТОЧНІСТЬ РОБОТИ ПРОМИСЛОВИХ РОБОТІВ І МЕТОДОЛОГІЯ ЇХ ПЕРЕВІРКИ - Tuleja, Peter (Технічні науки та технології, 2017)
Коротко описано важливість і спосіб перевірки робочої точності застосування методології відповідно до діючих міжнародних стандартів. Також досліджено спосіб отримання необхідних даних для перевірки односторонньої точності і повторюваності позиціювання обраного промислового робота.