МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС СТВОРЕННЯ ПАКЕТУВАННЯ – МОНТАЖ НА ВИРОБНИЧОМУ ПРИМІЩЕННІ - Vagas, Marek; Balaz, Vladimir; Semjon, Jan; Putala, Jozef (Технічні науки та технології, 2017)
Основною ідеєю цієї роботи є методологічний процес створення пакетування – процес складання з використанням промислового робота. Важливо визначити основну структуру пакетування – монтаж на робочому місці з розгортанням промислового робота, руху послідовностей методології побудови пакетування – робочого місця для збірки на основі модульного принципу для створення різних структур таких робочих місць. Для досягнення високого ступеня автономії, ця стаття заснована на результатах модульности основних будівельних блоків таких робочих місць.