СУСПІЛЬНА ЗНАЧУЩІСТЬ ВІД РОЗРОБЛЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Ключові слова:
продукти для ентерального харчування, суспільна значущість, клінічна апробаціяАнотація
Досліджено показники суспільної значущості розроблення та впровадження вітчизняних сухих розчинних продуктів для ентерального харчування «Реабілакт» і «Реабілакт-Д». Представлено результати клінічної апробації їх функціональної ефективності; на практичному прикладі обґрунтовано економічну ефективність впровадження у медичну практику.Посилання
Мировая статистика здравоохранения 2012 г. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://who.int/gho/publications/world_health_ statistics/2012/ru/.
Концевая А. В. Оценка экономической эффективности медицинских технологий / А. В. Концевая, А. М. Калинина// Заместитель главного врача. – 2011. – №2. – С. 90–94.
Національні рахунки охорони здоров’я(НРОЗ) України у2012 році [Електронний ресурс] : статистичний бюлетень. – Режим доступу: http://ukrstat.org/uk/druk/katalog/kat_u /publposl_u.htm.
Орлов Е. М. Категория эффективности в системе здравоохранения / Е. М. Орлов, О. Н. Соколова// Фундаментальные исследования. – 2010. – №4. – С. 70–75.
Пат. 83048 України, МПК А61К31/00. Суміш для ентерального харчування хворих при гіперметаболізмі «Енергія відновлення» / Н. В. Притульська, М. П. Гуліч, Ю. М. Мотузка, Д. П. Антюшко, Є. І. Маслєнін ; заявник і патентовласник Київський національний торговельно-економічний університет. – №u 2013 02495 ; заявл. 27.02.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. №16. – 4 с.
Пат. 83183 України, МПК А61К31/00. Суміш для ентерального харчування«Реабілакт-Д» / Н. В. Притульська, С. А. Асланян, М. П. Гуліч, Ю. М. Мотузка, Д. П. Антюшко, Я. В. Купченко, Є. І. Маслєнін; заявник і патентовласник Київський національний торговельно-економічний уні-верситет. – №u 2013 03562 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. №16. – 4 с.
##submission.downloads##
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Чернігівський національний технологічний університет, 2015
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.