ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЦУКЕРОК ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМИ НАВАНТАЖЕННЯМИ

Автор(и)

  • А. О. Нездолій Київський національний торговельно-економічний університет, Ukraine

Ключові слова:

цукерки для людей із статико-фізичними навантаженнями, органолептичні властивості, макронутрієнти

Анотація

Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості нових цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями. Також проведено дослідження щодо визначення якісного та кількісного складу макронутрієнтів у цих виробах, на основі яких визначено їх енергетичну цінність. Представлено результати якісного компонентного складу розроблених цукерок.

Біографія автора

А. О. Нездолій, Київський національний торговельно-економічний університет

аспірант

Посилання

Микрюкова Н. В. Роль функциональных продуктов в рациональном питании / Н. В. Микрюкова // Торгово-эконом. пробл. регион. бизнес-пространства. – 2013. – № 1. – С. 376–378.

Бегма В. Економіко-математична модель раціонального харчування військовослужбовців в умовах обмеженого фінансування Збройних Сил України / В. Бегма, А. Сизов // Вісник Київ. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Військово-спеціальні науки. – 2013. – Вип. 31. – С. 37–39.

Сизов А. І. Модель раціонального харчування військовослужбовців в умовах проведення

часткової мобілізації Збройних Сил України / А. І. Сизов, О. В. Жогіна // Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем : зб. наук. праць. – К., 2014. – Вип. 19. – С. 321–329.

Баранова И. И. Сравнительная характеристика реопараметров гелеобразователей различного происхождения / И. И. Баранова, С. Н. Запорожская // Запорожский медицинский журнал. – 2008. – № 4. – С. 81–84.

Нормативні документи МОЗ України. Стандартизація фармацевтичної продукції. – К. : МОЗ України, 2012. – 728 с.

ДСТУ 4619:2006. Вироби кондитерські. Правила приймання, методи відбору та підготовки проб. – Введ. 2006–07–01. – К. : Держспоживстандарт України, 2006. – 8 с.

ДСТУ 4683:2006. Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин. – Введ. 2007–01–01. – К. : Держспоживстандарт України, 2006. – 16 с.

ДСТУ 4910:2008. Вироби кондитерські. Методи визначення масових часток вологи та сухих речовин. – Введ. 2009–01–01. – К. : Держспоживстандарт України, 2008. – 6 с.

Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств / А. А. Виноградова, Г. М. Мелькина, Л. А. Фомичева [и др.] ; под ред Л. П. Ковальской. – М. :

Агропромиздат, 1991. – 335 с.

ГОСТ Р 50549-93. Продукты гидролиза крахмала. Определение восстанавливающей способности и эквивалента глюкозы. Метод постоянного титра Лейна и Эйнона. – Введ. 1994– 01–01. – М. : ИПК Изд-во стандартов, 2001. – 9 с.

##submission.downloads##

Як цитувати

Нездолій, А. О. (2016). ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЦУКЕРОК ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМИ НАВАНТАЖЕННЯМИ. Технічні науки та технології, (2 (2). вилучено із http://tst.stu.cn.ua/article/view/70739

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЇ ДЕРЕВООБРОБНОЇ, ЛЕГКОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ